Inka AS

​​Thorsen Gruppen har levert 2 stk. komplette møteromsløsninger med touchskjermer, styringspanel, trådløs tilkobling, videokonferanse og lyd til Inka AS. Vi har også levert 6 stk. Konica Minolta multifunksjonsløsninger med sikker-print programvare til kunden.

Kunden utrykker at de er svært godt fornøyd både med løsning og den service og oppfølging de har fått fra Thorsen Gruppen.

Jonsvollskvartalet

​​

Thorsen Gruppen er stolte av å være totalleverandør av Konica Minolta  multifunksjonsløsninger med sikker-print programvare til finansmiljøet i Jonsvollskvartalet:

  • Sparebanken Vest

  • Eiendomsmegler Vest

  • Norne Securities

  • Brage Finans

Flåmsbana

​​
Thorsen Gruppen har levert infoskjermer i alle vognsett på Flåmsbana. Alle skjermer oppdateres med sanntidsinfo langs hele turen.

I stasjonsområdet har vi levert skjermer til nytt skrankeområde, samt en 9-skjerms videovegg.

“Thorsen Gruppen har levert en unik signage løsning til våre tog, samt på stasjonsområdet i Flåm både ute, og innendørs. Alt virker bunnsolid, og fungerer alltid. Vi er svært stolte av togbanen, og Thorsen Gruppen har hjulpet oss et steg videre!”

– Sivert Bakk, driftssjef

 

Norsk Bremuseum

Thorsen Gruppen har levert informasjonsløsning på 13 språk med blant annet en 9-skjerms videovegg.

“Vi er veldig godt fornøyd med infoløsningen fra Thorsen Gruppen. Kvalitetsskjermer, fleksibel software og god service og oppfølging”.

– John Brekke, Direktør

Grieghallen

​​
Thorsen Gruppen har levert Digital Signage løsning som vises på skjermer i messeområder, resepsjon, kafè samt langs hele fasaden.

“Vi er svært fornøyd med infoskjermene fra Thorsen Gruppen. De leverer skreddersydde løsninger etter våre behov som Norges flotteste konserthus.”

– Rolf Skogstrand, Arr. sjef Grieghallen

Kvam Herad

“Då me skulle kjøpa inn interaktive tavler til skulane i Kvam herad, var det ikkje tvil om at ActivBoard var det rette valet.

Touchfunksjon, innebygde høgtalarar og tilhøyrande prosjektor var avgjerande faktorar som gjorde at me gjekk for dette alternativet.

Dessutan er god oppfølging og teknisk support på tavlene ein viktig føresetnad.”

– Svein-Egil Kvale, IT-konsulent

Fana Sparebank

​​
Thorsen Gruppen har levert funksjonelle NEXUS kildesorteringsbeholdere i moderne design til Fana Sparebank, som vil bidra til effektiv innsamling og sortering av avfall

Odfjell Eiendomsforvaltning

​​
Thorsen Gruppen har levert avfallsløsninger til Torgalmenningen.

Quality Hotel
Edvard Grieg

​​
Nye avfallskomprimatorer ankommet Bergen Havn klar for levering til vår kunde Quality Hotel Edvard Grieg.