Kvalitet og service gjennom 60 år

Du er her:
>
Om Oss
>
Om Oss
Vår historie

I 1960 startet Sverre Thorsen sin forretningsvirksomhet med salg og service av kontormaskiner i Bergen. Selskapet opplevde stor vekst i årene som kom og i 1982 fikk vi agenturet på Konica Minolta  som eneforhandler i Hordaland.

Selskapet fortsatte den gode veksten og i 2002 ble Thorsen Gruppen opprettet som en felles konsernmodell, og omfatter i dag flere ulike produktområder. Vi leverer og tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester, og innehar spesialkompetanse innen våre ulike forretningsområder.       

Vi lever produkter innen print & utskriftsløsninger, AV-utstyr & kontormøbler, og diverse miljø- & avfallsløsninger.

Thorsen Gruppen har i dag 5 ulike lokasjoner i Norge: Hovedkontor på Kokstad i Bergen og avdelingskontorer på Askøy, Stord, Førde og Haugesund.
Vår lokale forankring gjør oss sterkt rustet til å levere alle våre produkter og servicetjenester til bedriftskunder i hele Vestland og Rogaland fylke.

Thorsen Gruppen har totalt 35 kompetente medarbeidere og vi har en samlet årlig omsetning på 100 mill. NOK

Thorsen Kontormaskiner i 1960
Thorsen Kontormaskiner fra 1960
Kvalitet & service

I over 60 år har vi satt “kvalitet og service” som vårt viktigste produkt.
Vi leverer kvalitetsprodukter og tar ansvar for hele leveransen, fra første henvendelse til support i etterkant av leveransen. Dette gjør at du som kunde vil få kvalitet i alle ledd og kan føle deg ivaretatt og prioritert.
Våre kunder er trofaste og velger oss på flere produktområder, fordi vi løser deres behov og forenkler en ellers hektisk arbeidshverdag

I samarbeid med våre samarbeidspartnere DLL Finans AB og Brage Finans AS finner vi den finansiering som passer best for den enkelte kundes behov og ønsker.
Partnere

Med våre samarbeidspartnere DLL Finans AB og Brage Finans AS finner vi den finansiering som passer best for den enkelte kundes behov og ønsker

Ta kontakt

Åpningstider

Hverdager 08:00-16:00

Sosiale Medier

  © 2024 Thorsen Gruppen AS