Med over 20 års erfaring på audiovisuelle løsninger hjelper vi deg med å finne løsningene som gjør din arbeidshverdag mer produktiv og digitalisert

Lyd og bilde

Du er her:
>
Lyd og bilde
>
Lyd og bilde
Våre produkter
Interaktiv skjerm til skole
Interaktiv skjerm til skole

Interaktiv skjerm til undervisning

Vårt Ønske for lyd og bilde

Skal dere skifte ut den gamle projektoren i salen, oppgradere kontoret med nytt møteromsutstyr/møbler eller trenger undervisningsstedet deres en oppgradering til interaktive skjermer? Vårt mål er at vi skal bistå våre kunder i en slik prosess ved å kartlegge deres behov og deretter skreddersy løsninger tilpasset hvert enkelt prosjekt. I tillegg skal våre kunder kjenne at løsningen fører til en mer effektiv, produktiv og ikke minst lettere arbeidshverdag.

Vårt produktområde omhandler videokonferanseutstyr til møterom, projektorløsninger, lyd & mikrofonløsninger, lydakustikk, informasjonssystemer med digital skilting, LED-skjermer og interaktive skjermer med tilhørende systemer til undervisningssektoren. Vi har i en årrekke levert våre produkter og tjenester til kontorer, skoler, kjøreskoler, kjøpesentre & butikker, hoteller & konserthus, kirker, idrettshaller og museer. Kvaliteten, servicen og tett kundekontakt er konstant i fokus både under og etter leveransen.

Vi leverer våre tjenester i hele Vestland og Rogaland fylke.

Norsk Bremuseum

Topp moderne kinosal med Europas største sømløse lerret.

Noen av våre kunder
kontaktpersoner Lyd og bilde
katrine Thorsen
Katrine Thorsen
Daglig leder - Lyd og bilde
Simen Thorsen
Simen Thorsen
Salgskonsulent - Lyd og bilde
Magnar Drange
Avdelingsleder Stord
Audun Vagstad
Audun Vagstad
Avdelingsleder Førde
Våre Leverandører
Omnivex infoskjerm

Ta kontakt

Åpningstider

Hverdager 08:00-16:00

Sosiale Medier

  © 2024 Thorsen Gruppen AS